Bli Lean Business Mentor

1-dagskurs i Lean Business affärsutveckling

Gör som mer än 300 andra rådgivare och utbildare...

Du får grundläggande kännedom om Lean affärsutveckling, blir uppdaterad på Lean Business principer och tillgång till en digital vertygslåda som du kan använda i din verksamhet.

Tidligere deltagere siger

 • “Lean Business Platform kan bruges til mange ting - lige fra iværksætternes forretningsplan til deres fondsansøgning. Den pædagogiske og interaktive tilgang gør det nemt at arbejde på tværs af kompetencer, tid og sted”
  Københavns Erhvervshus
  Kianoush Yazdanyar, Juridisk virksomhedskonsulent
 • “Platformen er et super godt værktøj både at rådgive ud fra, men også at bruge direkte som værktøj for iværksætteren. Super kursus, som gav en god forståelse af Lean forretningsudvikling.”
  Krifa Erhverv
  Niels Henrik K. Lassen, Krifa Erhverv
 • “Jeg kunne godt lide, at det ikke bare var et kursus i et IT-redskab, men var et kursus i forretningsudvikling, som vi kan bruge i praksis - det var en dejlig overraskelse.”
  AAU Startup
  Marie Fallgaard Lund, AAU Startup
 • “I forbindelse med vores fusion med Video4 anvendte vi Lean Business Platform til at skabe struktur i processen fra indledende samtaler til konkrete beslutninger bl.a. omkring placering af kontorer. Og vi kunne efterfølgende bruge den generede rapport som skabelon for vores investment memorandum.”
  Mediability Denmark A/S
  Steen Horstmann Larsen, CEO Mediability Denmark A/S

Kommande kurser

No Events on The List at This Time

Du blir undervisad av:

Hittade du inte ett passande datum?

Fyll i formuläret nedan och få besked om när det kommer nya kurser i kalendern.

X