Bli Lean Business Mentor

Dagskurs i Lean Business forretningsutvikling

Gjør som 300 andre rådgivere...

Du får grunnleggende kjennskap til Lean Forretningsutvikling, blir oppdatert på Lean Business metoder, og du får tilgang til en effektiv digital verktøykasse som du kan bruke både som rådgiver, mentor og entreprenør.

Uttalelser fra tidligere deltakere

 • “Lean Business Platform kan bruges til mange ting - lige fra iværksætternes forretningsplan til deres fondsansøgning. Den pædagogiske og interaktive tilgang gør det nemt at arbejde på tværs af kompetencer, tid og sted”
  Københavns Erhvervshus
  Kianoush Yazdanyar, Juridisk virksomhedskonsulent
 • “Platformen er et super godt værktøj både at rådgive ud fra, men også at bruge direkte som værktøj for iværksætteren. Super kursus, som gav en god forståelse af Lean forretningsudvikling.”
  Krifa Erhverv
  Niels Henrik K. Lassen, Krifa Erhverv
 • “Jeg kunne godt lide, at det ikke bare var et kursus i et IT-redskab, men var et kursus i forretningsudvikling, som vi kan bruge i praksis - det var en dejlig overraskelse.”
  AAU Startup
  Marie Fallgaard Lund, AAU Startup
 • “I forbindelse med vores fusion med Video4 anvendte vi Lean Business Platform til at skabe struktur i processen fra indledende samtaler til konkrete beslutninger bl.a. omkring placering af kontorer. Og vi kunne efterfølgende bruge den generede rapport som skabelon for vores investment memorandum.”
  Mediability Denmark A/S
  Steen Horstmann Larsen, CEO Mediability Denmark A/S

Fremtidige kurs

No Events on The List at This Time

Kursene gjennomføres av

Passet det ikke for deg på noen av datoene?

Legg deg inn som interessent nedenfor og du vil få beskjed når nye arrangementer opprettes.

X