Bliv Lean Business Mentor

1-dagskursus i Lean Business forretningsudvikling

Gør som over 300 andre rådgivere og undervisere...

Du får grundlæggende kendskab til Lean forretningsudvikling, bliver up-to-date på Lean Business principper, og får adgang til en effektiv digital værktøjskasse, du kan bruge i dit arbejde med iværksætteri.

Tidligere deltagere siger

 • “Lean Business Platform kan bruges til mange ting - lige fra iværksætternes forretningsplan til deres fondsansøgning. Den pædagogiske og interaktive tilgang gør det nemt at arbejde på tværs af kompetencer, tid og sted”
  Københavns Erhvervshus
  Kianoush Yazdanyar, Juridisk virksomhedskonsulent
 • “Platformen er et super godt værktøj både at rådgive ud fra, men også at bruge direkte som værktøj for iværksætteren. Super kursus, som gav en god forståelse af Lean forretningsudvikling.”
  Krifa Erhverv
  Niels Henrik K. Lassen, Krifa Erhverv
 • “Jeg kunne godt lide, at det ikke bare var et kursus i et IT-redskab, men var et kursus i forretningsudvikling, som vi kan bruge i praksis - det var en dejlig overraskelse.”
  AAU Startup
  Marie Fallgaard Lund, AAU Startup
 • “I forbindelse med vores fusion med Video4 anvendte vi Lean Business Platform til at skabe struktur i processen fra indledende samtaler til konkrete beslutninger bl.a. omkring placering af kontorer. Og vi kunne efterfølgende bruge den generede rapport som skabelon for vores investment memorandum.”
  Mediability Denmark A/S
  Steen Horstmann Larsen, CEO Mediability Denmark A/S

Kommende kurser

Tilmeld dig et kursus ved at vælge en af de tilgængelige datoer, i kursuskalenderen nedenfor.

No Events on The List at This Time

Du bliver undervist af os

Fandt du ikke en dato, der passede?

Udfyld formularen nedenfor og få besked når der kommer nye kurser i kalenderen.

X