Webinar – Bliv skarp på din forretningsidé

Et webinar for dig, som overvejer at springe ud i det som iværksætter og gerne vil have styr på om din forretningsidé er god nok.

Hvem er webinaret for?

Webinaret er for dig, der overvejer at springe ud som iværksætter, og som gerne vil have hjælp til at gøre din forretningsidé skarp og komme rigtigt fra start som ny iværksætter. Webinaret introducerer dig ligeledes til Lean Business Platform, som gratis stiller alle de værktøjer til rådighed, som du har brug for, for at komme godt i gang. 

På denne session får du en praktisk og simpel gennemgang af, hvordan du bliver helt skarp på din forretningsidé, og vi vil ligeledes hjælpe dig med at udvikle din forretningsmodel og ikke mindst, hvordan disse to forbindes til hinanden.

 

Webinaret hjælper dig med at:

  • Gøre din forretningsidé skarp og teste den
  • Strukturere din forretningsmodel
  • Undersøge om der er et marked for din idé
  • Introduktion til en gratis værktøjskasse som hjælper dig ud over rampen

Hvordan foregår det?

Når du har tilmeldt dig via formularen til højre, modtager du inden for 12 timer et link til vores webinarplatform. Det eneste du skal gøre, inden selve webinaret, er, at klikke på linket og sidde klar, gerne 5 minutter inden starttidspunktet.

Selve webinaret afholdes af Christoffer Jakobson, som er partner i Lean Business samt erfaren iværksætter og rådgiver. Der vil løbende være mulighed for at stille konkrete spørgsmål via chatfunktionen, som Christoffer og en kollega besvarer enten undervejs eller kort efter.

Der vil på hvert webinar maks. være 25 deltagere, og det er gratis at deltage – dog er der et no show fee på 199,-, hvis du er forhindret eller ikke dukker op.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret, så send en mail til christoffer@leanbusiness.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tilmelding

Dato: 18. september 2017
Sted: Online (Sprog: Dansk)
Tid: kl. 19.00 -20.30
Pris: Gratis (No show fee på kr. 199,-)

Webinaret afholdes af:

X